Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
Nike Air Max 2017 Dames
sooo
befaamde NMD silhouet Adidas heeft haar momentum nog niet verloren. Vorig jaar werden we voorgesteld aan de NMD R1 Primeknit “Japan BOOST,” en het lijkt erop dat het paar de ventilator ziet favoriet kleurstellingen in “Triple White” en “Triple Black.”

onlangs gelanceerde Primeknit edities Nike Air Max 2016 Dames Roze De Adidas NMD model Nike Roshe Run Femme Fleur zal blijven om uit te rollen in volle kracht deze zomer en de serie laatste silhouet introduceert een dodelijke zwarte colorway van de populaire loper. strak geweven Primeknit het model bovenwerk is versierd met Japanse schrift wit dat de laag uitgesneden runner gehele Gegevens, evenals een subtiel ontwerp rond de hiel kraag. Tonale veters, een tab bijpassende hiel, en een subtiele zwarte strepen en detaillering Nike Roshe Run Dames Zwart met bijpassende pluggen completeren het zwarte uiterlijk.

Eerder deze maand, adidas onthult plannen voor “Triple Black” en Aarde toon herhalingen van de NMD R1. Nu, na de onthulling van de “Pink Rose” -model, een “Glitch Camo” versie van de adidas NMR R1 Primeknit ontstaan. de zwart-wit geweven delige set aan te komen in het voorjaar van dit jaar, is voorzien van een vernieuwde, herwerkt draai aan de traditionele Asics Gel Lyte 3 Dames Flamingo Glitch Camo Nike Air Max 90 Dames design. Hoewel niet zo sterk als de “Japan BOOST” versies, de lichtere tinten zijn zeker vooraan in het midden met deze sneaker.

Adidas blijft het uitrollen van meer en meer kleurstellingen van zijn populaire NMD R1. Voor de feestdagen, zal Adidas het vrijgeven van een uitgesproken zomerse iteratie van de schoen. Getiteld “Sun Glow,” de NMD R1 Glitch zal beschikken over peachy oranje tinten, en aanvulling van Nike Air Max 2017 Dames witte accenten op de zool, hiel en drie strepen.

Het is vrij duidelijk dat Adidas NMD_R1 model was een geschikte vervolg op het succes van de zeer begeerde UltraBOOST. Het zien van een ontelbare hoeveelheid kleurstellingen en restocks van de meest populaire kleuren, zullen de drie strepen als het brengen van een nieuwe editie van het model voort. Sporting Mystic Blue en Core Black gedurende de bovenste, dan heb je de Adidas Superstar Dames Wit traditionele Asics Gel Quantum 360 Donna Boost-technologie binnen haar tussenzool gedaan in het wit die wordt aangevuld door een buitenzool van dezelfde kleur te vinden.
 
Spring naar forum: