Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
Nike Air Max 2016 Heren Rood
sooo
Nike's top Air Max collector / ambassadeurs,Adidas NMD Femme de Masters of Air, vieren dit jaar de Air Max Day met een speciale editie “What The” Air Max 1 colorway. Deze keer, de retro silhouet heeft een premium zwarte lederen bovenkant met een all-out collage van klassieke Air Max kleurstellingen - zoals de “Safari”, “Patta”, “Viotech” en “OG Red” langs de volledige lengte spatbord. Andere kenmerken, zoals geperforeerde details over de vamp en panelen, een zwarte tussenzool, en een gom zool completeren het herdenkingsmunt colorway. Hoewel er geen officiole mededelingen zijn gedaan met betrekking tot het “wat de” Air Max 1 colorway.

In de voetsporen van de onlangs geremixed Air Force 1, Nike's iconische Air Max 1 is blijkbaar de volgende silhouet aan de Flyknit behandeling. De Adidas ZX Flux Womenskomende Nike Air Max 1 Flyknit Ultra beschikt over veel-verwelkomd updates in de vorm van een ultra-ademend, Adidas Superstar Femme Fleur vedergewicht breien bovenste, duurzaam Hyperfuse spatbord, zonder klokhuis-out-schuim en Flywire kabels voor een aangepaste pasvorm. Nog belangrijker is dat de vernieuwde retro silhouet debuut in een hele reeks nieuwe kleurstellingen voor het komende seizoen, waaronder een groot aantal veelzijdige, tonale make-ups.

De nieuwste versie van de Nike Air Max 1 Ultra 2.0 Flyknit ziet het gemoderniseerde iconische model gekleed in het rood. De Flyknit bovenste gevonden op de schoen wordt gedaan in een “University Red” met contrasterende zwarte kunststof overlays te vinden op het spatbord, tong en Swoosh. Afronding van het ontwerp van de schoen is de witte zool die een gewaagd rood Air Unit heeft. De detailhandel op $ 200 USD, de Adidas Stan Smith Womens “University Red” Nike Air Max 1 Ultra Flyknit 2.0 is nu beschikbaar.

De all-zwarte variant op de Air Max 1 Ultra Nike Air Max 90 Donna Rosa Flyknit is zonder twijfel de beste versie van de Flyknit geconstrueerde klassieke-to-date Nike's en nu, na het Nike Air Max 2016 Heren Rood bovenkomen in juli, het schoppen zijn direct om de hoek. Zoals je zou verwachten (gezien de “Triple Black” aanduiding), komt het ontwerp heel bedekt met zwart, de toepassing van de stealthy, monochromatische kijken naar alles van de Flyknit bovenste en Ultra zool aan de Dynamic Flywire, veters en branding.

De Nike Air Max 1 Ultra Flyknit krijgt de marled olijf behandeling met een hint van de diepe groen op haar gebreide bovenste. Aangevuld met opvallende zwarte accenten, veters en een zichtbare Air Unit zool, de schoen is neutraal en veelzijdig genoeg om te gaan met een assortiment van outfits. Afronding dingen is Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu de strakke zwarte Hyperfuse op het spatbord, waarin de verbe**** van de duurzaamheid en ondersteuning Adidas ZX Flux Femme biedt. Houd een oogje uit voor deze kicks dit najaar bij Nike retailers.
 
Spring naar forum: