Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
Adidas NMD Dames
sooo
Het Adidas ZX Flux Womens Black is niet lang totdat Air Max Day 2017 eindelijk arriveert en Nike heeft niet verspild elk moment detaillering zijn grootste uitstoot in de gelegenheid te vieren. Het is ook gebleken dat de Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit silhouet binnenkort zal dalen in een tijdloos zwart en wit colorway iteratie.

Een moderne variant op de iconische loper, waarvan het bovendeel voorzien van een gedetailleerde Flyknit constructie, die zowel licht en stevig als gevolg van de Hyperfuse overlay. De nieuwe daling leidt naar de zwaar-hyped Collection Air Max Day ingesteld op los, op 26 maart, terwijl dit nieuwe model van de Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit is gepland voor een maart 2 release.

Terwijl we al het zien van diverse Flyknit Nike Air Max 90 Femme Noir opties oppervlakte in de afgelopen weken, heeft Nike beschikbaar Er zijn nog maakte nog een nieuwe facelift van de Adidas NMD Dames klassieke Air Max 90. Dienovereenkomstig, hier krijgen we een blik op de laatste colorway van de Air Max 90 Ultra 2.0.

De Nike Cortez Dames “Militia Green” pair heeft een opvallende kleur geblokkeerd look, met een donkergrijze tint bij de teen doos en een kaki schaduw op de middenvoet en de hiel. Een witte tussenzool breekt dan dingen verder omhoog eronder, zoals de gebruikelijke Max Air unit is nog steeds aanwezig op de hiel. Tonal veters begeleiden de Air Max model om de vrijlating te voltooien.

Je moet een onverschrokken onafhankelijke mentaliteit om uw creatieve visie te realiseren. Tinker Hatfield wist het toen hij ravage veroorzaakt in het kantoor van Nike's met zijn Air Max design. En de jongens die we ontmoetten in Berlijn weten het ook als ze geconfronteerd worden met de uitdagingen van het dagelijks om hun doelen te realiseren en doen wat ze Adidas ZX Flux Womens Floral doen.

Zelfs als een stad, Berlin weerspiegelt deze creatieve drive. Een plek die verscheurd was door bijna honderd jaar van Nike Roshe Run Mujer conflict en toch die nu een creatieve hoofdstad van Europa. Mensen niet geloven dat de stad zou kunnen stijgen uit de as, maar het deed. Zijn legendarische live en laten leven houding trekt nu mensen uit alle hoeken van de wereld, zowel voor de lange termijn het leven of voor een korte creatieve wedstrijd. De stad deed het onverwachte. De mensen hadden de visionaire denkwijze om de droom te zien door.

Berlijn, en Europa in het algemeen, heeft een verbinding met Air Max. Overwegende dat de Amerikaanse straten Jordans had (dankzij basketbal), Europese steden nam Air Max. Zoals we de 30ste verjaardag merk sinds de sneaker's eerste release hit, we samen met Nike en gestyled de Swoosh nieuwe Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Asics Gel Lyte 3 Mujer op de drie Berlijners - DJ en producer Peggy Gou, fotograaf Shirin Siebert en tatoeierder en producer David Frisch.
 
Spring naar forum: