Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
nog steeds niet missen
xiaoxiangyu
Houd alle stoelen voor haar vast, als ze zit en als ze opstaat. Het idee om trouwens een stoel Nike Air Max 2016 Donna voor een zittende duckie te houden, moet haar niet van haar voeten trekken door de stoelrand in de rug van haar knie?n te trekken. Het is ook niet bij te dragen aan haar Nike Air Max 1 Dames gevoel van onzekerheid door haar in de ruimte te laten zitten. Trek de stoel naar achteren, als ze er voor inkomt en druk het onder haar in (zonder haar aan te raken) als ze haar knie?n buigt om te zitten. In omgekeerde volgorde is de techniek hetzelfde als ze opkomt; Doe de stoel niet terug met haar erin en doe het niet terug onder de tafel totdat ze uit het bereik is gegaan.

Nogmaals, het gebaar is wat telt met een onafhankelijke dame. Ze glijdt in een stoel voordat je het tijd hebt om het voor haar vast te houden, maar ze kan het nog steeds niet missen als je dan in de jouwe glijdt; Je beste moet altijd achter haar stoel rondlopen, om haar te helpen met haar Nike Air Max 95 Mujer jas, als je niet een laatste aanpassing van de stoelpositie wilt maken. Als u dat niet doet, doe niets. De gebruikelijke praktijk om over de tafel te bereiken - in de vage richting van de achterkant van haar stoel, die je niet mogelijk zou kunnen bereiken - is onheilspellend en dient haar alleen te herinneren aan het grotere gebaar dat ze je zou kunnen laten maken.

Onnodig te zeggen, u houdt niet van "vast" banken, ingebouwde wandzitjes of iets dat niet kan worden verplaatst voor makkelijker zitplaatsen. Alles wat je doet, ziet er dan dat ze zitten voordat je zit.
 
Spring naar forum: