Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
dan een met een hoge boog
xiaoxiangyu
Mensen met platte voeten worden niet beschouwd als goede lopers, maar de waarheid is dat ze zeer goede Nike Air Force 1 Mujer lopers kunnen maken met goede training en kwaliteitsvoeten. Kwaliteitsvoetslijtage Nike Air Max 2017 Femme zorgt voor verminderde verwondingen en succesvolle lopende sessies. Mensen met platte voeten zijn niet anders dan de rest. Het is gewoon dat het proces geleidelijk moet worden en de persoon moet de juiste schoen dragen.

Sommige van de verwondingen die mensen met platte voeten ervaart, zijn omdat ze schoenen dragen die hun voeten niet passen. In dit artikel gaan we enkele van de beste rennerschoenen voor platte voeten 2016 bespreken.

De boog van je voet bestaat uit metatarsale en tarsale botten die worden versterken door pezen en ligamenten. Dit stelt uw voet in staat om uw lichaam in een oprechte positie te ondersteunen met een minimale gewichtsbelasting. De hoogte van elke boog bepaalt uw voettype en pronatie. U kunt uw booghoogte controleren door de natte voeten test te ondergaan. Hoe lager de curve, hoe minder duidelijk de curve van je voet wordt. Als een persoon met een lage Nike Air Max 90 Femme curve de natte voeten test neemt, verlaat hij een bijna complete voetafdruk. Zo'n soort mensen hebben meer kans om overpronatie te hebben dan een met een hoge boog. Overpronationm leidt vaak tot verwondingen. Daarom wordt platte gebruikt om te verwijzen naar een boog die helemaal op de grond rust.

Als je een hardloper bent en je voeten plat zijn, moet je voorzichtig zijn bij het kiezen van hardlopen. De boog van je voet is zo ontworpen dat het schok absorbeert die anders in je heupen, enkels, voeten en zelfs de knie?n kan gaan. Een platte voet kan resulteren in je enkelwring of zelfs overcompensatie van je knie?n. Lopers met platte voeten ondergaan verschillende moeilijkheden, aangezien de boog zich moet inzetten voor het ondersteunen van 3 keer het gebruikelijke lichaamsgewicht.
 
Spring naar forum: