Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
ondersteund wordt
xiaoxiangyu
De GORE-TEX is een waterdichte constructie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken, elke keer dat je een plas Adidas NMD Mujer loopt. Water zal uw schoenen op geen enkele manier be?nvloeden. De X-lacing-stijl helpt ervoor te zorgen dat er geen Nike Air Max 90 Donna Nero onnodige druk op de tong is. In feite vind je dat de druk gelijkmatig verdeeld is.

Een van de meest interessante eigenschappen van dit paar laarzen is dat het een Supination Pronation systeem heeft. Dit systeem is ontwikkeld Asics Gel Lyte 3 Mujer om over pronation en supination te verminderen / voorkomen. Dit maakt dit paar laarzen uiterst handig voor die wandelaars die platte voeten hebben.

Dit paar laarzen is ontworpen om u vertrouwen te geven op de paden die u trekt. De Salomon Authentic LTR CS WP laarzen zijn ontworpen voor mannen. Het heeft een 3D luchtnet. Het komt zelfs met een waterdichte split suede of leren bovenkant.

Dat is niet alles wat waterdicht is. De laarzen bevatten de Climashield-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de waterdichtheid van de schoen ook extra ademendheid toelaat. Dit maakt de boot comfortabeler en flexibel.

De voet is verpakt door een wrapping genaamd Nike Air Max 95 Dames Sensifit. Dit zorgt ervoor dat de voet strak in de schoen zit. Het zorgt er ook voor dat de schoen perfect geschikt is voor de voet. De tong van de laars is ontworpen om Adidas Zx 700 Womens de lastige puin uit te houden. Dit is uiterst handig als u op het spoor bent.

De teen en de hak zijn beschermd door een kunststof pet en spatbord. Extra kussen zorgt ervoor dat de hiel al het comfort heeft dat hij nodig heeft. Nike Free 3.0 Herre Het middelste snede ontwerp van de schoen zorgt ervoor dat de enkel te allen tijde ondersteund wordt.

Het geavanceerde chassis systeem zorgt ervoor dat er een betere stabiliteit van de schoen is. Het helpt ook bij voorvoetstuwing. Zelfs de zool van de schoen is ontworpen om ervoor te zorgen dat ze tractie bieden die niet afhankelijk is van het soort terrein waarop u loopt.
 
Spring naar forum: