Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
en de verdachte buitenbeentje
xiaoxiangyu
Schoen montage: Nike Womens Thea (1) teen doos is afgerond en ruim, niet opgemerkt; (2) duim ruimte tussen de uiteinden van de Nike Air Max 90 Femme Noir Et Rose tenen en de punt van de schoen; (3) topje van de pink tussen de hiel en de teller aan de achterkant; (4) snuifje van leer of canvas op het breedste deel van de schoen.

Laat het kind dragen de schoenen en een wandeling rond de winkel Nike Air Max 1 Dam voor ongeveer vijf minuten daarna snel te verwijderen van de schoenen en de onderzoeken zijn voeten voor eventuele roodheid. Let vooral op kleine tenen, het breedste gedeelte van de voet aan de basis van de grote teen en de achterkant van de hielen. Roodheid is een weergave van de drukeenheid in de volgende gebieden Accepteer geen ongemak normaal "inbreken" -proces. Voeten kunnen breken in het proces!

Een kind kan sto?cijns over ongemak en niet klagen, zelfs als de schoenen zijn te strak of constrictieve. Nike Air Max 2016 Womens Maar als hij de neiging heeft om zijn schoenen regelmatig te verwijderen, hinkt of weigert te lopen als hij is in de schoenen, kennis te nemen en de verdachte buitenbeentje. Houd er rekening mee, ook dat kinderen de voeten hebben een manier groeien van hun schoenen.

Frequentie van Size Change
De meest voorkomende reden voor de vervanging van de kinderen schoenen is dat ze zijn ontgroeid. Sommige mensen in de schoenindustrie hebben aanbevolen dat schoenmaat iedere twee maanden moet worden veranderd voor kinderen tussen de leeftijd van twee tot zes. Terwijl dit is geweldig voor de schoen-industrie, het is onbetaalbaar, Deze aanbeveling is niet gebaseerd op een longitudinale studie van de groei van kinderen te voet.
 
Spring naar forum: