Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
welke schoen heeft de beste
xiaoxiangyu
Als je iemand die een groef tussen de gewichten en cardio-apparatuur in uw sportschool draagt, check out deze korte video van FitnessRx for Women. Wist u dat de schoenen u zou moeten dragen voor het heffen zijn volledig verschillend van degene die je moet dragen voor de cardio? IFBB Bikini Pro, Ashley Kaltwasser, schetst de verschillen voor u en helpt u weet hoe om te winkelen voor elk paar.

runners

De agenten zijn berucht Nike Air Tavas Femme voor zijn super kieskeurig over hun schoenen, en met goede reden. Wanneer u herhaaldelijk bent beukende over de grond, kan de schoenen die je draagt ??het verschil tussen een geweldige workout of blaren die u buiten spel voor een week betekenen.

Breaking News: Dit artikel van Runner's World geeft een goed overzicht van de heetste loopschoenen van 2015. Het omvat de beste nieuwe update van Brooks, Saucony, Nike, New Balance, etc. voor wat te dragen op de paden en welke schoen heeft de beste nieuwe design. Koopje liefhebbers let wel, er is niets op deze lijst voor minder dan $ 100.
Personalized: Deze zoekfunctie is mijn persoonlijke favoriet! Vind de beste schoen Adidas ZX Flux Femme voor u het gebruik van de schoen Finder, ook van Runner's World. Voer in antwoord op een reeks van vragen over uw lengte, gewicht, en loopstijl en de Finder spuugt een lange, Fitflop Arena Womens uitgebreide lijst met schoenen met verschillende merken, stijlen en prijzen die perfect zijn voor uw specifieke manier van lopen, voet opvallende plaatsing, en soort van het runnen van je doet. De perfecte bal net voor u! Het is een no-brainer!
 
Spring naar forum: