Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
Onze Guidance and Performance
xiaoxiangyu
Als uw voeten pronate, kijk voor onze stabiliteit, Universal en All-Terrain modellen. Als uw voeten supineren of je hebt Adidas ZX Flux Womens een neutrale manier van lopen, op zoek naar onze Neutraal, Universal en All-Terrain modellen.

Als je een beginner loper, alternatieve run / lopen bent of een zware hiel spits die wil om te schakelen naar Newton loopt, kunt u beginnen met het Richtsnoer of Nike Roshe Run MensAll-Terrain lijnen. Deze schoenen bieden middenvoet steun en een breder platform voor een grotere grond dekking, en de hele zool is gelaagd met carbon rubber voor een betere duurzaamheid.

Als u een ervaren natuurlijk hardloper bent, kunt u de prestaties Trainer lijn verkiezen. Deze lijn is lichter, flexibeler en sneller reageren dan onze Ori?ntatie of All-Terrain lijnen.

Onze Guidance and Performance lijnen zijn het beste voor de weg, sporen, wegen, gras en harde oppervlakken. Onze All-Terrain schoenen zijn ontworpen voor alle omstandigheden, maar zijn in het bijzonder gunstig voor off-Nike Roshe Run Femme Fleur road omstandigheden.

Je zou kunnen overwegen een van onze prestaties lijn schoenen voor snellere runs. Meer ervaren lopers misschien zelfs gebruik maken van de prestaties lijn schoenen voor alle runs. Het Richtsnoer en All-Terrain lijnen zijn zeer geschikt voor dagelijkse training.

De meeste van onze schoenen kan worden gebruikt voor de opleiding en racen elke afstand, van 5k marathon en daarbuiten. De MV2 is ontworpen voor korte of mid-fond en snelheid workouts.
 
Spring naar forum: