Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
gewoon door te knijpen de tussenzool
xiaoxiangyu
Outer zonnen. De bodem van de schoen. Dit is de schoen eerste verdediging tegen de beukende je zet het door - letterlijk waar het rubber aan de weg. De viktiga functies hier zijn duurzaamheid en tractie. Zwaardere terwijl de buitenzool b?r duurzaam, bewust att harder zolen hebben de neiging om twee zijn en met minder kussen dan zachtere Ones. Uiteindelijk is de exacte vormgeving van de treden zijn niet erg belangrijk. Voor alle variatie Nike Air Max 90 Donna in exclusieve ontwerpen, van eenvoudige twee Outrageously complex, moet een Lika goede grip zijn.

Tussenzool. De tussenzool Adidas Superstar Homme is waar de viktiga dingen gebeuren: de demping. Gevulde mellom buitenzool en de voet bed, het is opgebouwd uit verschillende soorten schuim, soms delen de ruimte met capsules van lucht of gel Oka de demping. Uiteraard, hoe zachter het materiaal tussenzool, hoe meer demping en de zachtere uw rit. U kunt tussenzool Zachtheid tussen verschillende schoenen te vergelijken gewoon door te knijpen de tussenzool met uw duim aan de hiel en de voorvoet vervelend - de st?rre de insprong, hoe zachter de tussenzool. Houd in gedachten inte, att een zachte middenzool zal comprimeren en te groeien plat sneller dan een stijver materiaal.

Samen met een goede demping, de tussenzool skal ogs? Provider goede stabiliteit en Nike Air Max Thea Donna voldoende flexibiliteit in de voorvoet, rond de bal van je voeten. Deze laatste twee functies, hoewel, hebben de neiging om Adidas Zx 500 Femme elkaar te bestrijden. Een zachte tussenzool biedt flexibiliteit ten koste van de stabiliteit. De sleutel, natuurlijk, eh, vinden van de juiste balans voor u.
 
Spring naar forum: