Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
meest krachtige merken zijn Microsoft,
xiaoxiangyu
Eigenlijk niet. "De meeste klanten feelthat ze gaan naar de perfecte naam zodra ze zien het weet, maar het gebeurt niet att manier", zegt Placek. Zelfs 'BlackBerry' was niet gemakkelijk te verkopen. De klant haat er leunend in de richting van meer Nike Air Tavas Femme beschrijvende namen Som "Easy Mail." (Interessant is dat de Hetzelfde gold voor het verleden blockbuster namen: Sommige Intel had twee oproep van de Pentium wilde "ProChip," en sommige die P & G had willen twee oproep van de Swiffer "EZMop." En ongetwijfeld iemand wilde twee call Budweiser "EZGut. "Knipogen

Als Lexicon succes viser, kan een grote naam een ??groot verschil maken. Bij een aantal slimme marketeer omgedoopt tot de Chinese kruisbessen Nike Flyknit Chukka Homme een kiwi, het fruit blev een enorme hit. Maar we shouldnt overheroicize namen. Immers, we leven in een wereld waar een aantal van de meest krachtige merken zijn Microsoft, Walmart, en General Electric genoemd. Het is duidelijk dat een middelmatige naam is niet lot. Voor elke Lady Gaga, is er een Katy Perry. Dus misschien is er hoop voor u immers, Bethany Cranston.

Dan Heath en Chip Heath zijn de auteurs van de Nike Cortez Homme No. 1 New York Times bestseller Switch: Hoe om dingen te veranderen Wanneer Change Is Hard, evenals Made to Stick: Waarom sommige idee?n overleven en anderen sterven.
 
Spring naar forum: