Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
onvermogen om de voetaanslag
xiaoxiangyu
Het merk belooft dat deze limited edition-uitgave "snel genoeg zal zijn voor de racedag, maar toch duurzaam genoeg is voor alledaagse training." Dit wordt mogelijk gemaakt door "een lichte en responsieve ervaring onder de voeten" en een "embedded, full-length, carbon-infused" nylon plaat verhoogt de stijfheid. "Op de hielen is ook hoog abrasie rubber aangebracht, wat veel zegt over de duurzaamheid van dit model. Daarnaast ontwierp Nike de 10 mm-offset van de schoen om de spanning op de achilleshiel te verminderen en een stapelhoogte van 33 mm om te beschermen tegen schokken. Nou, als het professionele Nike Internationalist Femme hardlopers zoals Kipchoge break records zou kunnen helpen, dan lijkt dit model zeker een groot potentieel te hebben.

"Eerdere studies hebben aangetoond dat de voetaanval van een adolescent-hardloper sterk wordt be?nvloed door hun loopschoen," zei orthopedisch chirurg Scott Mullen, MD, de hoofdauteur van het onderzoek. "Jonge hardlopers passen zich snel Nike Air Max 2016 Damen aan het patroon van een voorvoet aan als ze blootsvoets lopen, terwijl een hielaanval normaal gesproken wordt geassocieerd met het dragen van trainingsschoenen met grote hakken."

In deze studie, een team van onderzoekers van de Universiteit van Kansas Department of Orthopaedics and Sports Medicine gemeten de hiel-tot-teen daling van 26 hardlopers, alle 30 of ouder met ten minste 10 jaar loopervaring, toen elke liep in een traditionele hardloopschoen, en opnieuw wanneer blootsvoets. De dikte Nike Air Max 270 Damen van de hiel en de voorvoet werd gemeten bij loopsnelheden van 6, 7 en 8 mijl per uur (mph) voor vrouwen, en 7, 8 en 9 mph voor mannen. Een bewegingsregistratiesysteem werd gebruikt om voetaanvallen te analyseren door een enkele geblindeerde onderzoeker die bekwaam is in het gebruik van het camerasysteem en de lopende mechanica.

De hak tot teen Nike Air Max Thea Mujer dikte van de loopschoen correleerde niet significant met een verandering in de hielaanzet, noch met veranderingen in snelheid. Het blootsvoets lopen resulteerde in een aanzienlijke daling van het hielcontact bij alle snelheden; 40 procent van de mannen en 20 procent van de vrouwen hield vol met consistente strike-patronen voor alle snelheden, met en zonder schoenen.

"Onze studie geeft aan dat oudere hardlopers (van 30 jaar en ouder) zich niet zo snel kunnen aanpassen aan blootsvoets lopen," Nike Air Max 270 Mens zei dr. Mullen. "Het onvermogen om de voetaanslag aan te passen aan de verandering in schoentype kan deze hardlopers een verhoogd risico op verwondingen geven. Oudere lopers moeten voorzichtig zijn bij de overgang naar een meer minimalistisch type schoen. "

Afbeeldingen op de schoen hebben allemaal te maken met hardlopen en bevatten een Swoosh Nike Air Max 90 Hombre pinwheel-pictogram, Speed ??track-pictogram en Finish-controlepictogram dat allemaal te zien is op de doorschijnende tong. De witte / heldere crimson is aangenaam "omlijst" door het golvende borduurwerk op de randen van de bovenkant.
 
Spring naar forum: