Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
avancer dans une forme de marche
xiaoxiangyu
Lopen leer je al op jonge leeftijd, maar er is wandelen nodig met de bedoeling om het lichaam New Balance 574 Femme pijnvrij te houden. Of je nu rent, loopt of zelfs zwemt, hoe je beweegt maakt een verschil.

Als de pijn aan je voeten aanhoudt, ga je naar een podotherapeut. De studie van podotherapie heeft talloze pati?nten geholpen om verlichting te krijgen. Met goed ge?nformeerd onderzoek en actieve oplossingen helpt podotherapie u om een ??functioneel leven op de been te krijgen.

Beweging is belangrijk in uw dagelijks leven. Als je de hele dag op je voeten werkt, of een slechte uitlijning hebt, is het tijd om actie te ondernemen om te leren hoe je loopt je voeten be?nvloedt. Wanneer symptomen vroeg worden opgemerkt, kunt u langdurige schade voorkomen en het hele jaar door de mogelijkheid bieden om pijnvrije voeten te krijgen.

In de afgelopen 5 jaar is het conventionele model van "neutraal> stabiliteit> bewegingscontrole" in twijfel Nike Roshe Run Womens getrokken door een reeks wetenschappelijke tests en stromingen zoals rennen op blote voeten en minimalisme.

Nee, je hebt niet noodzakelijk een stabiliteits- of motion control-schoen nodig als je platte voeten hebt. Sommige lopers met platte voeten gedijen in neutrale schoenen, maar mijn ervaring is dat dit de minderheid is. Ik zou lopers adviseren om in een stabiliteitsschoen te beginnen en pas later met een neutrale schoen te experimenteren. Vergeet niet dat platte voeten slechts een van uw unieke kenmerken zijn. Wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor iemand anders en vice versa.

Tips voor hardlopen met platte voeten
De juiste schoenen kopen is de beste manier om te gaan.

Naast het dragen van de juiste schoenen, moet je eraan denken om ze te vervangen voordat ze verslijten en de tussenzool kapot gaat. Zodra de tussenzool verslijt, ontvangt u niet meer hetzelfde over stabiliteit Nike Air Vapormax Womens en kunt u te veel pronen. Dit kan op zijn beurt verwondingen en pijn veroorzaken. Een goed idee is om uw hardloopschoenen elke 300 tot 500 mijl te vervangen.

Als u nog steeds pijn ervaart na het dragen van de juiste schoenen, overweeg dan aangepaste orthesen. Neem contact op met een lokale podoloog die je voeten zal beoordelen en je indien nodig aangepaste inzetstukken zal geven. Aangepaste orthesen zijn specifiek ontworpen naar de specificaties van uw voeten en bieden u stabiliteit.

Als je regelmatig op de stoep loopt, kunnen je voeten pijn doen. Als dat voor u het geval is, kunt u overwegen van terrein te wisselen. Probeer op iets zachter te rijden, zoals gras of goed verzorgde treinen. Tracks zijn ook een goed idee omdat het oppervlak vergevingsgezind is en je er meestal lokaal een kunt vinden.

Rekken is belangrijk omdat het je flexibel en sterk houdt. Zorg ervoor dat je Nike Air Max Command Homme opwarmt en afkoelt voordat je rent om verwondingen weg te houden. Bovendien kan regelmatig rekken en sporten de pijn als gevolg van platte voeten verminderen.

Heb je nog steeds pijn? Hebben je voeten dagenlang pijn na je hardlopen? Als dit het geval is, raadpleeg dan uw arts. Bovendien zijn rustdagen belangrijk omdat ze uw lichaam helpen genezen.

Of u nu traint voor een marathon of gewoon in vorm probeert te blijven, u wilt weten hoeveel kilometers u elke sessie aflegt. Het is gemakkelijk om kilometers te volgen op de iPhone 7 met een actieve app, vooral op het snelle netwerk van T-Mobile, waar je GPS niet alleen kunt gebruiken om je te vertellen hoeveel kilometers je hebt afgelegd, maar ook de route die je neemt en andere belangrijke informatie. Het grote Retina-display en de lange batterijduur van de iPhone maken het de perfecte metgezel. De meeste smartphones zijn gemakkelijk mee te nemen en passen indien nodig in een kleine hardlooprugzak bij het uitvoeren van extreem lange runs.

Sommige apps, zoals de gratis Map My Run van de Apple Store, bieden ook grafieken en gegevens om te laten zien hoe uw trainingen in weken en maanden veranderen. Als u voor een specifiek doel traint, kunnen deze functies u op het goede spoor houden en u helpen gemotiveerd te blijven.

Gebruik je smartphone om de beste route voor de run van morgen in kaart te brengen. Misschien wilt u een nieuw deel van de stad verkennen of bent u nieuwsgierig naar alternatieve routes in uw buurt voor afwisseling. Ga naar Kaarten op uw smartphone en voer vervolgens een begin- en eindpunt in. U ziet routevariaties op het scherm verschijnen.

U kunt ook uw smartphone gebruiken om in te checken met andere hardlopers in uw omgeving. Ga online om berichtenborden en sociale mediaplatforms te vinden waar hardlopers hun favoriete routes delen.
 
Spring naar forum: