Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
cross country schoen
xiaoxiangyu
Soms doen we niet realiseringen thatthis is niet alleen een kwestie van gemak en comfort. Als we kiezen voor een lichtere of meer technische schoen voor zijn prestatie mogelijkheden, maar het stabiliseert ons minder (som wat we nodig hebben voor lange afstanden) zullen we waarschijnlijk dan gaand langzamer fordi hebben we twee strijd Bevare stabiliteit ten opzichte van het einde van de race . We dan up niet opslaan van Any Time als oprindeligt Bedoeld. Hetzelfde kan gezegd worden voor kortere afstanden. Als we een lichtgewicht, technische schoen twee move snabbt nodig hebt, dan in evenwicht te brengen Adidas Zx Flux Womens Black And Pink en demping shouldnt zijn de Nike Air Max Zero Herre prioriteit.

Dit is een zeer specifieke categorie att is ideaal voor technische races mellom de vijf en tien kilometer op ruwe, oneffen terrein. Ontworpen voor professionals en gevorderde amateurs, zijn zure twee disse races niet te verwarren met de "fun runs 'van de dezelfde afstand. Voor cross-country races, lopers vergen veel respons van Sina schoenen en een groot deel van de uitstraling van het terrein voor een snelle afdalingen. Dit kan alleen worden verkregen door het verlagen van het profiel, som ogs? de stabiliteit die nodig is om te gaan op die snelheid op meedogenloze terrein.

Women's La Sportiva Helios, cross country schoen
Ten aanzien van verticale of bergop races, Specialisatie is nog groter fordi ze kunnen functioneren zonder bescherming. Deze schoenen zijn alleen geschikt voor hellend Adidas Zx Flux Womens Navy terrein en niet aan te bevelen Adidas Zx 500 Homme voor langere afstanden of lopers zonder verfijnde techniek. Drie voorbeelden van disse soorten schoenen zijn: La Sportiva Anaconda, Brooks PureGrit of La Sportiva Helios.
 
Spring naar forum: