Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
spieren niet relativt statisch
xiaoxiangyu
Het is ofte konstaterar att demping is vereist twee verzachten van de impact en er zijn mot letsel. Op het eerste gezicht naden dit logisch, maar ik denk dat dit twee onwaar. Als u niet het meeste uit uw pezen natuurlijke eigenschappen maken kunt u uw gewrichten en spieren overbelasten, maar krijgen de kans om op passende wijze werk je lichaam doden zijn eigen 'ingebouwde' schokabsorptie systeem.

Schoenen voor volwassenen

Ok dus hoe zit het met de rest van ons? Laten we proberen twee afwerking Nike Air Max 1 Masculino van de Adidas Superstar Femme andere helft van het verhaal van bovenaf. Als u niet effektivt benutten van de kracht van je pezen, bent u gewoon met alleen je spieren. Het is mogelijk doen gaan als dit, maar het is niet wat ze zijn ontworpen.

Wanneer u uw pezen op de juiste wijze te gebruiken in de lopende oefening, de spier bijgevoegde twee har twee teams van statische samentrekken van de spieren. Deze statische samentrekking van de spieren vader energiezuiniger dan gebruik van een spier att veranderingen lengte tijdens de contractie. Als je spieren niet relativt statisch heeft te houden, dan is de spier voltooit een verlenging en verkorting van de oefening. Deze beweging har Greater evne skape tranen Inom spier. Als een bijproduct van dit proces zie ik veel lopers in de kliniek met een zeer strakke kuiten en hamstrings. Dit is fordi dem Fitflop Electra Womens lopers Fitflop Florent Womens zijn niet de functie van de sinus pezen maximaliseren, en efterf?lgende ze zijn Skapa micro trauma til spieren. Andere veel voorkomende hardloopblessures Som ITB, patellofemorale gewricht, Greater trochanteric bursitis en Achilles tendonopathy kan worden toegeschreven twee dit niet effectief gebruik van uw spieren / pezen units.
 
Spring naar forum: