Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
gezondheid voor het gebruik
xiaoxiangyu
Sommige mensen participeren twee zeer gevoelige twee elektromagnetische velden en Kan bli ziek van blootstelling twee zichzelf, mensen anderen zijn niet gevoelig. Nike Air Max Classic bw Uomo Sommige hebben bepleit het gebruik van filters fjerne de zogenaamde "elektrosmog" die door huis bedrading. Het probleem er wisselende elektrische velden zijn gift overal in het milieu - ze zijn uitgestraald door draden, zelfs n?r geen stroom door zichzelf.

Het is onmogelijk een filter forhindre blootstelling twee elektrische velden en het lawaai producerat stad toestellen, zoals hierboven beschreven.

In een 2010 beoordeling, Frank De Vocht van de Universiteit van Manchester Centrum voor Arbeid, Milieu en Gezondheid in het Verenigd Koninkrijk hebben slechts zeven gepubliceerde studies St?tte The Claim att vuile elektriciteit is een biologisch actieve component van standaard elektromagnetische vervuiling. Elke studie had aanzienlijk methodologische tekortkomingen in de experimentele Nike Roshe Run Herre opzet, de beoordeling van de blootstelling, en Nike Air Max 2015 Mens statistische analyse aangetoond. De Vocht konkluderede att de gebreken in de studies voorkwam een ??geldige beoordeling van de oorzakelijke verbanden mellom blootstelling en de nadelige effecten. Meer over, een paar studies suggereren voordelen voor de gezondheid voor het gebruik van de filters waren ongecontroleerde experimenten met slechts een paar onderwerpen.
Je kunt eigenlijk te meten hoe Aarding Yourself vermindert Uw Voltage

Een Body Voltage Meter kan bepalen hoeveel elektriciteit wordt opgewekt op je NAR u liggend in bed of zittend in een stoel, en hoeveel de elektrische lading is Reduceret stad aarding.
Body Voltage Meter
 
Spring naar forum: