Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
maanden aan te passen voor
xiaoxiangyu
"Ik kan nog steeds het gevoel de grond-en comfortabel voelen," zegt Ralph Lauren Jackets Mens de heer Williams.

Hij houdt ook van Altra's licht uitlopende tenen, zegt hij. Golden Harper, 31-jarige oprichter van Altra's, zegt hij uitgebroed Nike Air Max 90 Herren de flat-demping en bredere-teen-box idee tijdens het werken in zijn familie die winkel. Daar gebruikte hij een broodrooster oven om de lijm los te maken en ontdoen van de extra hielkussen op schoenen van de klant. De warmte ook hielp hem strek de tenen, en de aanpassingen hebben geleid tot minder terug schoenen, zegt de heer Harper.

Niet allemaal over eens dat de conventionele loopschoenen moeten veranderen. De ambtenaren bij Adidas en Brooks zeggen hun best verkochte schoenen hebben meer traditionele profielen, zij het met bijgewerkte materialen.

Mikal Peveto, hoofd van het lopen op Adidas-Amerika, zegt dat "demping wint" in de markt, en dat verhoogde hakken zijn niet de schuld van pijn en pijn Asics Gel Lyte 5 Womens runners '. "Een van de neveneffecten van hardlopen is de schade", zegt de heer Peveto.

Irene Davis, directeur van het National Spaulding Running Adidas ZX Flux Dames Center aan de Harvard Medical School in Cambridge, Mass., Raadt lopen met zo weinig demping mogelijk. Maar ze benadrukt, moet lopers ook versterking van hun voeten en onderbenen en laat ruim de tijd om de overgang van conventionele schoenen.

Dr. LaMarche, van de University of Utah, beveelt het nemen van zo lang als zes maanden aan te passen voor elke 4-millimeter verandering in hiel differentieel, zoals gaande van een 12-millimeter differentieel tot 8 millimeter.

Sommige mensen nog steeds schoenen met stabiliteit en motion-control-elementen nodig, zegt Michael Fredericson, directeur van de Stanford University's Runner's Injury Clinic in Redwood City, Californi?. Maar, zegt hij, "Hoe sterker kunt u uw voet en de minder steun je kunt krijgen hebt door met, hoe beter. "
 
Spring naar forum: