Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
wirken und spricht eine
xiaoxiangyu
Het begon met een groep jongens en meisjes die op Taylor's boerderij gingen. De neef van Taylor en Ashley had een affaire. Ashley's neef nodigde Ashley uit om mee te gaan, ook al had ze op dat moment een vriendje. Ashley wilde gaan omdat ze van paarden houdt en niet zozeer om met iemand af te spreken. Nou, Taylor ontdekte dat hij die reis enorm verliefd op Ashley was en besefte dat hij Ashley's neef niet mocht als hij haar wel mocht. Maanden gingen voorbij na die reis en Junior Prom Dresses Taylor en Ashley en een groep van haar vrienden gingen slee?n. Ashley had op dat moment nog een vriendje en dacht niets aan Taylor. Taylor ging die avond naar huis en schreef in zijn dagboek dat Ashley het type meisje was met wie hij zichzelf zag samenzijn. Maanden daarna vroeg Taylor Ashley mee uit en ze hadden veel plezier samen, maar er was niets voor Ashley. Ze had net haar zendeling gestuurd en was nog niet klaar om met iemand te daten. Ashley vertrok op een LDS-zending en terwijl ze op haar zending was, werden de vader van Taylor en Ashley's vader samen in een bisdom voor alleenstaanden geplaatst. De families werden beste vrienden en de ouders maakten altijd grappen over een gearrangeerd huwelijk. Hoe dan ook, Ashley kwam thuis van haar zending en ging met haar ouders naar de kerk en Taylor was er ook ... Het was liefde op Abiballkleider de derde plaats. Ze gingen een paar dagen later uit en de rest is geschiedenis!

Ashley en Taylor kozen voor een eerste blik en een bruidssessie vóór de trouwdag, zodat ze al hun formele foto's konden maken en geen stress op de trouwdag hadden! Silver Lake bij Alta is goddelijk in de zomer, en de schoonheid van het meer was de perfecte setting voor deze intieme formals.

Ashley's prachtige jurk is de 'Leonora' van LatterDayBride bij Gateway Bridal en Prom in Salt Lake City. Dit is een van de bestsellers van LatterDayBride, en u begrijpt waarom. Het is absolute vrouwelijkheid met zijn vloeiende A-lijn en kanten ellebooglange mouwen.

We moeten erop wijzen hoe uniek Kate's bescheiden trouwjurk is. Kijk naar Abschlussballkleider de details op de kapmouwtjes. We houden van de geschulpte rand met franjes, en het wordt ook weerspiegeld in de sweetheart-halslijn. Abiti da ballo De fit & flare-stijl omhelst subtiel haar rondingen op de juiste plaatsen en blijft tegelijkertijd perfect classy en bescheiden!

Kate's fotografe Amy was een goochelaar met het prachtige zomerlicht ... warm en wazig met een vleugje rood, net zoals we onze zomerdagen hier in onze thuisstaat leuk vinden.

We zijn zo vereerd dat we Kate's prachtige bruidssessie in Park City mogen presenteren. Kate en Zach, we wensen je veel Netflix-marathons op de late avond, rustgevende wandelingen, met chocolade bedekte gummibeertjes en al het andere geweldig en goed in je toekomst samen!

Ashley zegt: "Tay en ik houden van het buitenleven en van sporten samen. We zijn allebei erg atletisch en houden van alles wat Evening Dresses actief is. We houden van paardrijden. Taylor en ik houden van samen fotograferen en filmen. We hebben samen een bruiloft gemaakt en dat was het leukst. ding op deze aarde. We houden er gewoon van om samen te zijn en wat we ook doen is gewoon een pluspunt! Het beste van 'wij' is dat WIJ LACHEN. We zijn allebei behoorlijk hilarisch en dus is alles grappig .... ons!"
 
Spring naar forum: