Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
organisations à but non lucratif
xiaoxiangyu
Laten we een beetje dieper ingaan op het verhaal achter deze prachtige jurken. Leah Ann is al meer dan 15 jaar een in Melbourne gevestigde ontwerper en verkoopt betaalbare designer en trouwjurken in grote maten met de perfecte bijpassende accessoires! Ze heeft zeker een lange weg afgelegd om te bereiken wat Leah S Designs nu is sinds haar bescheiden begin, al vanaf zeer jonge leeftijd in een schuur. Achtergrond

Leah begon met het maken van debutante-jurken voor haar buren en vrienden, maar van het een kwam het ander en nu helpt ze vrouwen van over de hele wereld aan te kleden. Het runnen van een bruidsbedrijf maakte op 19-jarige leeftijd nooit deel uit van het plan, maar naaien zat haar altijd in Sexy Avondjurken het bloed.

Bedankt mam! die ambachtelijke dagen waren de moeite waard.
Mijn moeder, Lyn Sukroo, had vroeger haar eigen galerie met zijdeproducten en is al meer dan 30 jaar betrokken bij grote maten mode. Als zodanig bracht Leah een aantal jaren door met stukwerk voor het familiebedrijf en ontdekte dat naaien voor haar vanzelfsprekend was. Lyn heeft sindsdien haar tijd besteed aan het merk van haar dochter om haar te helpen uitbreiden door de Plus Size Perfection-collectie te cre?ren. De Plus Size Perfection-collectie, ontworpen voor maten boven de 16, geniet zowel internationale als nationale erkenning en groeit voortdurend. (Elk seizoen worden TIEN nieuwe jurken toegevoegd!)

Als je lichaamsvorm lijkt op een peer, wat betekent dat je een volumineuze onderkant hebt en de bovenkant van je figuur niet zo groot is, kies dan voor een trouwjurk in een baljurk. Het is de perfecte kledingstijl om uw taille te versterken en de onderkant van uw figuur evenwichtiger te laten lijken. Bovendien zul je je er zeker als een prinses in voelen!

Als je brede schouders en kleinere heupen hebt, overweeg dan om een ??jurk in trompetstijl te kiezen voor je bruiloft. Het laat je heupen breder lijken en je schouders smaller, waardoor je een perfect uitgebalanceerd figuur krijgt waar elke gast jaloers op zal zijn. Ga voor een meer gewaagde look met een diepe V-hals om je lichaam nog perfecter te laten lijken.

De confetti is allang gevallen, de foto's zitten in een album, de bedankbriefjes zijn geschreven. Toch hangt je trouwjurk nog steeds in de kast, zorgvuldig schoongemaakt en geconserveerd. U wilde het verkopen, maar u kwam er nooit aan toe. Welke mogelijkheden heb je nu?

Wist je dat je trouwjurk het milieu kan helpen, de terminaal zieken kan ondersteunen of een bruid kan voorzien van haar droombruidsjurk nadat je hem hebt gedragen? Hoewel het verkopen van je trouwjurk aan een nieuwe eigenaar een geweldige manier is om de liefde te verspreiden en het verhaal van je jurk voort te zetten, kiezen sommige bruiden ervoor om hun trouwjurken te doneren. En er zijn geweldige plekken om dat te doen.

Of je nu een lokale, nationale of internationale liefdadigheidsinstelling wilt steunen, een unieke toepassing wilt vinden voor je trouwjurk (kunstproject, wie dan ook?) Of je geeft er de voorkeur aan om een ??jurk rechtstreeks aan een bruid in minder gelukkige financi?le omstandigheden te geven om te helpen ze voelt zich op haar best, hier is een lijst met mogelijkheden om Smycken te doneren en je geliefde bruidsjurk rond de wereld te laten fietsen.

De mogelijkheden voor het doneren van kleding worden gescheiden door donatiemethode en land - alleen lokaal / persoonlijk en inbreng of persoonlijke donaties. Naast het accepteren van bruidsjurken van verschillende leeftijden, nemen veel van deze non-profitorganisaties ook andere huwelijksartikelen mee: sluiers, sieraden, schoenen en meer, inclusief bruidsmeisjesjurken en herenkleding - in sommige gevallen zelfs bruiloftsdecoraties en gunsten!

Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat u de richtlijnen voor de door u gekozen organisatie zorgvuldig controleert voordat u al uw huwelijksgoederen verzendt. Het is erg duur voor goede doelen om met ongewenste items om te gaan, en niet iedereen is ge?nteresseerd in het accepteren van elk laatste stukje van je trouwdag. Bruidsjurken Brussel Zorg er ook voor dat je trouwjurk in goede staat verkeert en ook voldoet aan de leeftijdseisen die sommige goede doelen stellen.
 
Spring naar forum: