Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
einem formellen schwarzen
xiaoxiangyu
Het is erg belangrijk om rekening te houden met de plaats en het tijdstip van uw trouwdag. Dit is de reden waarom een ??aanstaande bruidegom zijn bruiloftskleding niet mag Exclusieve Avondjurken kiezen voordat hij de trouwlocatie kiest en de datum / tijd beslist.

Bruiden zijn vaak zo enthousiast over hun jurk dat ze er een bestellen voordat er andere plannen worden gemaakt. Dit is een fout die zowel bruiden als bruidegommen moeten vermijden. Wees daarom geduldig. U zult er alleen op uw best uitzien en zich op uw best voelen als uw pak geschikt is voor de locatie en de tijd van het jaar / dag.

Kies voor meer casual kleding voor het geval uw bruiloft buiten en overdag plaatsvindt. U kunt bijvoorbeeld een lichtgekleurd blauw of kaki pak dragen. Je zou voor een meer formele look moeten gaan als de locatie een luxe hotel of een balzaal is, vooral als het een avondevenement is.

Kies in dat geval gerust voor een donker maatpak of zelfs een smoking. Een white tie-evenement vraagt ??om een ??slipjas. Combineer een zwarte Vestidos de Novia Barcelona slipjas met een wit overhemd en een witte vlinderdas voor een traditionele formele look.

Onze SUVI in prachtige stijl is de ideale zeemeermin-bruidsjurk met een adembenemende verlaagde taille die je natuurlijke vrouwelijke rondingen benadrukt. De bruidsjurk met hartvormige halslijn heeft een unieke dubbele riem die is versierd met gedetailleerde zilveren borduursels en rijke kralen die overgaan in een lage kriskras riempje aan de achterkant. Het silhouet van de zeemeermin loopt uit in een elegante kapeltrein van tule, perfect om een ??statement te maken tijdens je wandeling door het gangpad.
ELSIE is een door Gatsby ge?nspireerde bruidsjurk met zeemeermin-silhouet, verfraaid met gedetailleerde geometrische Swarovski-kristallen, parelmoer en rocailles. De zachte sweetheart halslijn is perfect voor elke bruid die op zoek is naar iets meer dekking in haar buste. De onthullende open v-rug loopt feilloos over in een met zilver geborduurde kapeltrein. Deze jurk is compleet met een satijnen jersey band die je natuurlijke taille accentueert en is verkrijgbaar in een ivoor, wit of goud accent.

De gewaagde stijl van ANJA is versierd met opnieuw geborduurde kanten applicaties met veel kralen en is een bruidsjurk met een doorschijnende halterhals. De schuine bandjes complimenteren de onthullende open rug en gaan perfect over in een verfijnde Chantilly-kanten kapeltrein. Knopen en lussen sieren de illusie terug langs de ritssluiting voor een elegante touch.

We houden van stijl DANICA voor elke bruid die op zoek is naar de perfecte couture bruidsjurk. Het zeemeermin-silhouet van zijden organza is versierd met geborduurde appliques en rocailles voor de absoluut elegante touch. Een zachte sweetheart halslijn met vrouwelijke kanten bandjes accentueren deze zeemeerminjurk van zijde organza. Deze illusie bruidsjurk met lage rug, compleet met knopen en lussen langs de rits, is de ideale jurk voor elke klassieke bruid. De kapeltrein is compleet met gedetailleerd zoomkant en is verkrijgbaar in een ivoor, wit of goud accent.

Geloof ons, er is niets erger dan stijlen en kleuren te dragen die niet bij elkaar passen terwijl alle ogen op jou gericht zijn.

Onthoud dat het huwelijk cruciaal is, je gaat tenslotte met iemand trouwen die een bijpassende ziel heeft, dus waarom zou je niet een poging doen om ook bijpassende kleding te hebben.

Naast het matchen met je bruid en met het huwelijksthema, moet je ook letten op wat andere mensen dragen. Dat wil zeggen, u moet uw groomsman en alle andere gasten matchen. Veel mensen denken dat dit overbodig is.

Maar denk er eens over na. Als je geen thema hebt, kun je verschijnen in een formele zwarte smoking, terwijl je gasten verschijnen in casual shirts.

Daarom is het belangrijk om van tevoren een bruiloft te plannen. U hoeft zich niet alleen zorgen te maken over uw kleding, maar ook over die van anderen.

Maar maak je geen zorgen, dit is iets dat gemakkelijk kan worden geregeld. Wanneer jij en je bruid beslissen over het huwelijksthema, print dan op de uitnodigingen uit wat voor soort bruiloft je wilt hebben.

Als u zich voorbereidt op uw trouwdag, volg dan evening dresses niet die lijn ‘een pak maakt geen man’. Ja, dat is bij veel gelegenheden waar, maar op uw trouwdag moet uw kleding perfect zijn als u er scherp uit wilt zien.

Ga naar de kleermakerij en vraag om een ??pak dat bij je lichaam past. Als je een lang, slank figuur hebt, is natuurlijk elk pak of smoking een goede keuze. Maar niet iedereen heeft zoveel geluk. Wil je er slanker uitzien, ga dan voor een donkerder, getailleerd pak met een iets geknepen taille.

En als je je lichaam wilt verlengen, probeer dan een jas met twee of drie knopen te dragen met een lage knoophouding. Bruidegoms die te mager zijn, moeten een pak met dubbele rij knopen kiezen voor hun trouwdag.
 
Spring naar forum: