Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
eigenlijk maken het fysiek
xiaoxiangyu
U zei dat u staking voorvoet, dus misschien ben je al goed genoeg aangepast aan dit soort beweging in orde. Hoe dan ook, vergeet niet dat het fysiek onmogelijk is om correct te joggen met een paar loopschoenen, Adidas Zx Flux Femme want het is fysiek onmogelijk midstrike. Op blote voeten of in een paar Vibrams: Nike Air Max 2016 Zwart lopen is heelstriking, wordt joggen midstriking, en sprinten is toestriking. Met een paar loopschoenen: is er geen middelste optie.

Ook kun je compenseren op de korte termijn door het doen van teen verhogingen, zoals ik denk dat iemand al genoemd. Zij zullen bijdragen aan de versterking van uw scheenbeen spieren en het probleem op te lossen. In feite, als alles wat je doet wordt uitgevoerd, moet u mogelijk ALTIJD teen verhoogt. Shin splints worden gedeeltelijk veroorzaakt door een onbalans tussen de kuitspier en scheenbeen spier. Het kalf overweldigt kan lopen. Doen shin verhoogt correcties die onbalans en fixeert de shin splints. Natuurlijk is een groot deel van de problemen is de heelstriking hoewel, kan dus gewoon teen raises ontoereikend zijn als je nog steeds heelstrike (wat je zegt dat je dat niet doet, maar wat lezen Adidas NMD Mens misschien).

Loopschoenen zijn zo verraderlijk omdat ze eigenlijk maken het fysiek Adidas Superstar Womens Black onmogelijk om te lopen met de juiste vorm. Ze zijn self-compensatoren, omdat ze je dwingen om / joggen verkeerde (heelstrike plaats van midstrike), die voor problemen zorgt, en probeert vervolgens om die problemen op te lossen door het geven van je "support" run. Gewoon weer een domme self-compensator. De moderne wereld is verstrikt in hen. (Shampoo is een ander voorbeeld van een zelf-compensator.)

Conclusie: Hier krijg je een paar Vibrams (of ga op blote voeten) en start midstriking als je joggen. Voeg ook teen raises en zien of ze te helpen.
 
Spring naar forum: