Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
de Running Clinic uit
xiaoxiangyu
Met dit in het achterhoofd de industrie heeft een aantal fundamentele veranderingen in bepaalde Nike Cortez Donna reeksen van schoeisel gemaakt.

Asics, meer geassocieerd met GT en Nike Air Max 1 Dames Kayano ondersteunende schoenen en ook Cumulus en Nimbus gepolsterde schoenen. Nu beschikken over een van de grootste reeksen van "Natural Running" schoenen uit hun Natural Running 33 serie. Knap van hen om de juiste naam te nemen en krijgen de schoenen om te gaan met de voet zonder in te gaan voor iets dat eruit ziet als een handschoen op je voet. U vindt de Super J 33, de Excel 33 V3, de Gel Nike Air Huarache Femme Lyte 33 V3 en de Electro 33 alle schoenen die werken in het helpen van de overgang naar een meer natuurlijke gang te vinden. Asics houden met meer traditionele looks maar gevorderd tot de voorkant van het veld in schoentechniek, het is ook zeer slim daarvan natuurlijke en vervaardigd traditionele running gescheiden te houden.

Blaise Dubois is een fysiotherapeut en oprichter van de Running Clinic uit Quebec
City, Montreal, waarvan de multi-daagse cursus over Asics Gel lyte 3 Femme de preventie van hardloopblessures heeft
trok de belangstelling en aandacht van gezondheidswerkers, coaches en hardlopen
liefhebbers Nike Air Max 90 Womens over de hele wereld. Blaise vertelt het ook als het is, zoals de lezers van zijn tweetalig
blog-Frans en Engels blog weten heel goed. Hij is niet bang voor vraagtekens bij de
status quo, en op het gebied van het runnen van schoeisel, dat is een grote, onafgemaakte taak.
 
Spring naar forum: