Onderwerp bekijken

De Papendrechtse IJsclub P.IJ.C. website » Techniek, Training, Materiaal » Schaatstechniek
 Onderwerp afdrukken
balans tussen prestaties
xiaoxiangyu
SALT LAKE CITY (AP) - positie van schoeisel als de tweede grootste segment in lucratieve outdoor retail-industrie is op de volledige weergave op een beurs expo in Salt Lake City deze week met een breed scala van kleuren, prints en ontwerpen van sandalen, schoenen en laarzen die bedrijven te bevorderen als lichter en veelzijdiger.

De Nike Air Max Tavas Feminino basis ontwerpen van verschillende soorten schoeisel zijn grotendeels hetzelfde gebleven voor de komende jaren, zodat bedrijven proberen belangstelling van retailers met modieuze ontwerpen of nieuwe technologische innovaties wekken.Adidas Zx Flux Femme Een bedrijf heeft een lange blok ijs op zijn stand op de Outdoor Retailer show een speciale zool ontworpen om te voorkomen uitglijden op het ijs te tonen.

Winkels zijn op zoek naar schoenen die de juiste balans tussen prestaties en mode slaat, zei Julia Clark Day, directeur van business development voor de sport-afdeling van het marktonderzoeksbureau NPD Group. Wandelaars willen een schoen die hen niet blaren zal geven, terwijl op het parcours, maar nog steeds goed uitzien terwijl het krijgen van een drankje na afloop, zei ze.

Schoeisel is al lang een belangrijk segment in de industrie, en de verkoop Adidas Tubular Womensin de afgelopen jaren stabiel gebleven. Het goed voor $ 4700000000 omzet 2016, de tweede alleen voor bovenkleding binnen een bedrijfstak die wel 18800000000 $ in de verkoop vorig jaar, volgens de gegevens van de NPD Group. Loopschoenen make-up meer dan de helft van de omzet.
 
Spring naar forum: